Oktatás és e-learning

A tudás megszerzése elengedhetetlen eleme az egyén boldogulásának.

Az, hogy a tanulás hatékony, gyors és tartós legyen ésszerű vágya mindannyiunknak, de a képzések sokszor nem fordítanak erre kellő figyelmet. Cégünk munkatársai a több évtizedes oktatói oktatásszervezői és kutatói tapasztalattal, ennek a hármas követelményenek a teljesítésén fáradoznak.

 

Oktatási területek

Saját fejlesztésű tananyagaink és tematikáink az alábbi területekhez érhetők el:

 

Szakértői tevékenység, kutatás

A felsőoktatás és a tanfolyami képzések területén végzünk szakértői és kutatói munkákat.  Fókuszonkban azok az oktatási tevékenységek állank ahol a részvevők, hallgatók felnőttként, részben előzetes tudás birtokábaan esetleg munka mellett végzik a tanulást. Számukra, a mainstream pedagógiai irányzatokatól eltérően, de a piaci igényekre reagálva hatékonyságközpontú oktatási modelleket fejlesztünk. Ehhez kapcsolódóan pedagógiai mérések és vizgálatok tervezését és lebonyolítását is vállaljuk az alábbi területeken:

 

Oktatástámogatási szolgáltatások

 

Referenciák

Munkatársaink közreműködésével, vagy vezetésével megvalósult projektek:

SZTÁV zRt. Ottontanulás e-learning portál (2020-tól, portál üzemeltetés, support, elektronikus tananyagfejlesztés, kvantitatív e-learning vizsgálatok)

 

 

Károli Gáspár Református Egyetem Moodle rendszer (2020-tól, oktatók e-learning támogatása ,elektronikus tananyagfejlesztés, kvantitatív e-learning vizsgálatok)

 

 

Óbudai Egyetem e-learning rendszer (2012-től, elektronikus tananyagfejlesztés, kvantitatív e-learning vizsgálatok)

 

 

Integrált Multi-Platform tanulási tér (2014., ExAurum Kft., rendszer terv, implementáció, bevezetés)

Általános Vállalkozási Főiskola e-learning és e-portfolio rendszer. (2010-2014 rendszer terv, implementáció, bevezetés, üzemeltetés)